Elérhetőség

Email: hu@eujuicers.com Telefon:06-70-678-8728

Hírek

Aszaljunk körtét házilag

25.10.2015
Őrizzük meg télire is a körtében rejlő gyógyerőt! [több]

Új receptek az excalibur aszaláshoz!

15.4.2015
Itt éri el a legújabb receptjeinket! [több]

Nyitvatartásunk

22.12.2014
Hétfőtől péntekig 8.00-17.00 között várjuk érdeklődésüket az aszalással kapcsolatosan! [több]
Kosár
Az Ön kosara üres

Aszalók és aszalás

Az élelmiszer aszalásának gyakorlata ősi időkre nyúlik vissza, amikor még inkább szükségszerűség volt, mintsem kulináris élvezet. Az élelmiszerek tartósításának modern módszerei, mint a hűtés, fagyasztás, befőzés vagy pasztőrözés már szinte teljesen felváltotta ezt az ősi módszert. Minden új technológiával szemben az aszalás nagy előnye, hogy az egyik legjobb módon képes megőrizni a tápanyagtartalmat, emellett biztonságos, gazdaságos és ízmegtartó is.